Hlavní jídlo

Kotlíkový guláš

Kotlíkový gulášIngredience:
600g hovězí plec nebo kližka
2 polévkové lžíce gulášového koření
2 kávové lžíce česnekového krému
2 polévkové lžíce mleté papriky
2 kávové lžíce pálivého paprikového krému
3-4 lžíce sádla
1 větší cibule
1 rajče
1 zelená paprika
500g brambor
sůl

Příprava:
Maso umyjeme a nakrájímena centimetrové kousky. Cibuli a česnekový krém promícháme se sádlem. Přidáme maso, orestujeme a sundáme z ohně. Přidáme gulášové koření, sůl a mletou červenou papriku. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přídáme k masu. Podlejeme s malým množsvím vody a vaříme. Brambory očistíme a nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu. Podlejeme cca 3 litry vody (zaleží na množství polévky). Na konec můžeme dochutit 2 lžičkami pálivého paprikového krému.

Plněné zelné listy

Plněné zelné listyIngredience:
zelné listy
rýže
mleté maso
sůl, pepř
paprikový krém
kečup, rajčatový protlak
mletá paprika

Příprava: 
Uvaříme rýži na poloměkko. Uděláme směs z mletého masa a koření, přidáme vychladlou rýži. Vše dobře promícháme. A zabalíme do připravených zelných listů. Závitky vyrovnáme na pekáček, podlejeme vývarem a kečupem (rajčatový protlak), necháme je dusit. 
Můžeme podávat s chlebem.


Lečo s klobásou

Lečo s klobásouIngredience:
2 lžíce sádla 
2 střední cibule 
1 lžička mleté sladké papriky 
1/2 lžičky mleté pálivé papriky 
6 větších zelených paprik 
4 velká rajčata 
250 g kvalitní klobásy
sůl a mletý pepř 

Příprava:

Papriky a rajčata omyjeme, papriky zbavíme semeníku a oboje nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a s klobásou nakrájíme na tenká kolečka. Ve větším kastrole rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, hrnec stáhneme z ohně, aby se snížila teplota tuku, a zaprášíme mletou sladkou i pálivou paprikou. Přidáme nakrájené papriky, rajčata a na kolečka nakrájenou klobásu. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Občas zamícháme a dusíme, až je zelenina měkká a šťáva částečně vydušená. Nakonec lečo dochutíme solí a pepřem. Podáváme jako lehkou večeři s vařenou rýží nebo pečivem.

Tip na konec:
Pokud chcete, aby bylo lečo trochu hustější, rozklepněte do něj 1-2 vajíčka.



Lasagne s tvarohem

Lasagne s tvarohem

Lasagne s tvarohem
Ingredience:
500g těstovin Bognár lasagne
500g tvaroh
450ml smetany
200g na kosticky nakrájene slaniny

Postup:
V ...
Více informací

Maďarská dušená drobenka

Maďarská dušená drobenka

Tarhonya
V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme drobně pokrájenou cibuli (nemusí být), necháme ji
zpěnit a přisypeme tarhonyu. Za stálého míchání je opražíme do ...
Více informací

Granátos kockačili Grenadýrmarš

Granátos kockačili Grenadýrmarš Ingredience:
600 g vařených brambor, oloupaných
300 g fleků 
3 cibule, nakrájené nadrobno
3 lžíce sádla
1 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička ...
Více informací

NAŠE NABÍDKA

Špek z mangalice

Špek z mangalice je jemný a lehce se roztírá. Většinou má na sobě kousky masa a vyznačuje se tím, že...
24,90 Kč

Kastrol s rukojetí a odměrkou 1,5L

Červený smaltovaný kastrol s rukojetí a odměrkou 1,5litru.
Průměr kastrolu: 15cm
169,00 Kč

Nerezový kotlík 20l

730,00 Kč

Griláž - meruňka, rakytník, vlašský ořech

Jedná se o lehce karamelizovaný cukr s medem a v něm ponořené kousky vlašských ořechů, meruňky a rak...
89,00 Kč

Poklice smaltovaná 16l

279,00 Kč

Maďarská vína

Hujber Chardonnay - bílé suché víno 1,5 litru

(suché bílé víno)
Víno lze kombinovat s rybami, mořskými plody, bílým masem a těstovinami, hodí...
145,00 Kč

Hujber Muškát - bílé polosladké víno

(polosladké bílé víno)
Obecně jsou tato vína lehká, s mocným muškátovým buketem, s tóny medu, l...
109,00 Kč

Hujber Irsai Oliver - bílé suché víno

(suché bílé víno)
Víno je světle žluté se silně kořenitou vůní, méně plné a mívá sklon k oxidac...
109,00 Kč
jméno:
heslo:
Vstup pro velkoobchodní partenry
Home - Hingaro delikates
Nákupní košík
položek v košíku: 0
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2009-2016ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign
Doporučujeme: Váhy na potraviny