jméno:
heslo:

Ochrana Soukromí

Ochrana osobních údajů

Společnost Hungaro wine s.r.o, Rybná 716/24, Praha 1 – Staré Město, 110 00, IČ: 04385594, DIČ: CZ04385594 (dále jen „my“), chrání veškeré osobní údaje poskytnuté nám při registraci, objednávce a/nebo nákupu (jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail) před zneužitím a zpracovává je v souladu s aktuální legislativou. Rádi bychom Vás touto formou seznámili s některými novými pravidly a informacemi v souvislosti s novou evropskou legislativou na ochranu osobních údajů (nařízení GDPR, které bude v Evropské unii, tudíž i v České republice, účinné od 25. května 2018), neboť bezpečnost vašich osobních údajů je naše priorita a zároveň chceme, abyste mohli i nadále využívat všechny naše služby bez jakýchkoli omezení.

V tomto dokumentu naleznete základní a přehledné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme o našich zákaznících pro potřeby vyřizování objednávek a registrace v našem e-shopu, na základě, jakého právního důvodu údaje zpracováváme, k jakým konkrétním účelům je používáme, komu je můžeme předávat a jaká máte v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů práva. Veškeré podrobnosti, zejména o dalších účelech a způsobech zpracování, době zpracování, jakož i o Vašich právech v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů, naleznete níže.

1. Jaké osobní údaje zpracováváme?

Zpracováváme následující osobní údaje:

a) identifikační údaje, kterými se rozumí zejména jméno a příjmení, uživatelské jméno

b) kontaktní údaje, jimiž se rozumí osobní údaje, které nám umožňují kontakt s vámi, zejména e-mailová adresa, telefonní číslo, poštovní adresa a váš profil na sociálních sítích

c) vaše nastavení, kterými se rozumí údaje ve vašem účtu, zejména uložené adresy a profily

d) údaje o vašich objednávkách, kterými jsou zejména údaje o zboží a službách, které jste si objednali, způsobu doručení a údaje o reklamacích

2. Z jakých zdrojů osobní údaje získáváme a jak dlouho je uschováme?

 

Ve většině případů zpracováváme osobní údaje, které nám poskytnete přímo vy v rámci objednávání zboží nebo služeb, vytváření a používání účtu, nebo při komunikaci s námi.
Dle zákona o dani z přidané hodnoty musíme uchovávat účetní doklady po dobu 10 let od konce účetního období.

3. Jaká máte práva při zpracování osobních údajů?

 

Právo na přístup: Máte právo vědět, jaké údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem, po jakou dobu, kde vaše osobní údaje získáváme, komu je předáváme, kdo je mimo nás zpracovává a jaká máte další práva související se zpracováním vašich osobních údajů.

Právo na opravu: Pokud zjistíte, že osobní údaje, které o vás zpracováváme, jsou nepřesné nebo neúplné, máte právo na to, abychom je bez zbytečného odkladu opravili, popřípadě doplnili.

Právo na výmaz: V některých případech máte právo, abychom vaše osobní údaje vymazali. Vaše osobní údaje bez zbytečného odkladu vymažeme, pokud je splněn některý z následujících důvodů: vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro účely, pro které jsme je zpracovávali; odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, přičemž se jedná o údaje, k jejichž zpracování je váš souhlas nezbytný a zároveň nemáme jiný důvod, proč tyto údaje potřebujeme nadále zpracovávat; 

 

Právo na omezení zpracování: V některých případech můžete kromě práva na výmaz využít právo na omezení zpracování osobních údajů. Toto právo vám umožňuje v určitých případech požadovat, aby došlo k označení vašich osobních údajů a tyto údaje nebyly předmětem žádných dalších operací zpracování – v tomto případě však nikoliv navždy (jako v případě práva na výmaz), ale po omezenou dobu. Zpracování osobních údajů musíme omezit když: popíráte přesnost osobních údajů, než se dohodneme, jaké údaje jsou správné; vaše osobní údaje zpracováváme bez dostatečného právního základu (např. nad rámec toho, co zpracovávat musíme), ale vy budete před výmazem takových údajů upřednostňovat pouze jejich omezení (např. pokud očekáváte, že byste nám v budoucnu takové údaje stejně poskytl); vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro shora uvedené účely zpracování, ale vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu svých právních nároků, nebo vznesete námitku proti zpracování. Po dobu, po kterou šetříme, je-li vaše námitka oprávněná, jsme povinni zpracování vašich osobních údajů omezit.

 

Právo vznést námitku proti zpracování: Máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, k němuž dochází na základě našeho oprávněného zájmu. Jde-li o marketingové aktivity, přestaneme vaše osobní údaje bez dalšího zpracovávat; v ostatních případech tak učiníme, pokud nebudeme mít závažné oprávněné důvody pro to, abychom v takovém zpracování pokračovali.

Právo na stížnost: Máte právo podat stížnost týkající se zpracování osobních údajů nebo neplnění povinností správce plynoucích z GDPR k dozorovému úřadu. Dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

 

Ve všech záležitostech souvisejících se zpracováním vašich osobních údajů, ať již jde o dotaz, uplatnění práva, podání stížnosti či cokoliv jiného, se můžete na nás obracet:

 

- prostřednictvím e-mailu na následující adresu eshop@hungaro-delikates.cz, pokud jste s námi komunikovali elektronicky, nebo

 - telefonicky na tel. č. 776 366 502

 

Vaši žádost vyřídíme bez zbytečného odkladu, maximálně však do jednoho měsíce. Ve výjimečných případech, zejména z důvodu složitosti vašeho požadavku, jsme oprávněni tuto lhůtu prodloužit. O takovém případném prodloužení a jeho zdůvodnění vás samozřejmě budeme informovat.

4. Kdo vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?
Všechny zmíněné osobní údaje zpracováváme my jako správce. To znamená, že my stanovujeme shora vymezené účely, pro které vaše osobní údaje shromažďujeme, určujeme prostředky zpracování. Pro zpracování osobních údajů rovněž využíváme služeb dalších zpracovatelů, kteří osobní údaje zpracovávají pouze podle našich pokynů a pro účely, které jsou popsány výše. Takovými zpracovateli jsou:

- poskytovatelé cloudových služeb a další dodavatelé technologií a podpory
-poskytovatelé služeb v souvislosti se zpracováním a expedicí zásilek (balíčků), včetně zejména jejich doručovatelů (česká pošta, zásilkovna)

 

 

Maďarská
Tarhonya V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme drobně >>


Recepty pro Vás na maďarské speciality
Připravili jsme pro Vás několik nejoblíbenějších receptů. Nezapomeňte že základní suroviny jsou polovičním úspěchem při přípravě >>


Maďarská kuchyně - využití maďarských delikates
Umění maďarské kuchyně spočívá v jednoduchosti >>


NAŠE NABÍDKA

Rajčatové nudle široké

Rajčatové nudle široké - 4 vaječné

Složení: pšeničná mouka, čerstvá vajíčka, sušená mletá...
46,00 Kč

Opékací kleště na slaninu-litinové

Opékací kleště na slaninu jsou zhotoveny z litiny. Umožňují rychlejší opečení slaniny bez ztrát omas...
460,00 Kč

Pickstick - nepálivý

Skvěle chutnající klobásové tyčinky značky Pick.
Vhodné jako svačinka, občerstvení na stůl nebo...
55,00 Kč

Tiszai halászlé polévka

Tiszai halászlé polévka - rybí polévka

Hmotnost: 400g

Složení:
45% kousky...
85,00 Kč

Griláž - arašídy, banán, jahody

Jedná se o lehce karamelizovaný cukr a v něm ponořené kousky arašídů, banánu a jahod.
Tabulku r...
89,00 Kč

Maďarská vína

Tokajské samorodné suché 0,5L

Složení vín: 90% Furmint, 10% Hárslevelü

Polské slovo samorodné odkazuje na původní zprac...
259,00 Kč

Tokaji 3 putnové 0,5L

Tokaj 3.putnové – bílé sladké 0,5L

Složení vín: 70% Furmint, 30% Hárslevelü

Sp...
379,00 Kč

Tokaji Furmint polosuché 0,75L

Furmint – bílé polosuché 0,75L

Složení vín: 100% Furmint

Díky výběru zdravých ...
219,00 Kč
Vstup pro velkoobchodní partenry
Home - Hingaro delikates
Nákupní košík
položek v košíku: 0
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2009-2016ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign
Doporučujeme: Váhy na potraviny